Jemima opnieuw Erkend leerbedrijf (MBO)

02-05-2016

Al jaren biedt Jemima aan MBO-studenten (Gehandicaptenzorg) de gelegenheid om zich tijdens een stageperiode in Beit Jala voor te bereiden op hun toekomstige werkzaamheden. Alhoewel het realiseren van leerdoelen voor de stagiair(e) een belangrijke drijfveer is, blijken andere overwegingen ook een rol te spelen bij de keuze voor Jemima, zoals “Omzien naar de medemens voor wie aandacht en hulp niet zo vanzelfsprekend is”.

Begin 2016 heeft de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) de erkenning van Jemima als leerbedrijf voor een aantal MBO-opleidingen getoetst en heeft die erkenning opnieuw voor een aantal jaren toegekend. Het betreft de opleidingen: 1) Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg, 2) Verzorgende IG en 3) Begeleider gehandicaptenzorg. Nadere informatie ter zake is te vinden op de website www.stagemarkt.nl.

Op onze website vind je meer over de woonzorgdagbesteding en opvoedingshulp die Jemima geeft aan interne en externe cliënten, alsmede over onze organisatie. Belangstelling? Stuur een mail met je adresgegevens en telefoonnummer naar info@jemima.nl; dan sturen wij je een brochure toe. Als je specifieke vragen hebt, vermeld die dan in je mail; wij nemen dan contact met je op om e.e.a. toe te lichten.

Overigens, ook zij die na afronding van hun opleiding een periode vrijwilligerswerk bij Jemima willen doen, zijn van harte welkom.

Share this article:

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close