• Header-1.jpg

Werkplaatsen

Een klein aantal van onze bewoners werkt op Jemima of op een werkplaats in de buurt van Jemima.

Jemima heeft een eigen houtwerkplaats in het Eber gebouw. Twee bewoners zijn daar dagelijks actief aan het werk. Zij vervaardigen producten uit olijfhout. De bewoners ontvangen voor hun werk een bescheiden salaris of vergoeding.

De olijfhouten producten worden verkocht waarvan de opbrengst uiteraard voor Jemima is. Brengt u een bezoek aan Jemima, dan kunt u deze prachtig vervaardigde olijfhouten producten bewonderen en kopen.

Baha

Baha werkt vijf dagen in de week bij Jemima in de olijfhout werkplaats. In de werkplaats maken ze van olijfhout kerstfiguurtjes of praktische spullen zoals: onderzetters en salade lepels.

Baha doet al 16 jaar het werk in olijfhout. Sinds september 2016 is er een werkplaats in Jemima waar Baha en Anan samen werken.

Anan

Anan heeft veel plezier in zijn werk. Sinds twee jaar werkt hij met olijfhout. Hij heeft geen opleiding in het bewerken van hout maar heeft het geleerd door middel van ervaring.  Hier voor heeft hij 3 jaar bij Eber gewerkt. Toen hielp hij mee met de dagbesteding van de kinderen. Hij maakte aanmaakblokken met de kinderen, door olijfpitten samen te persen.

De olijfhouten producten worden verkocht waarvan de opbrengst uiteraard voor Jemima is. Heeft u belangstelling voor verkoop van onze producten?
Neem dan contact op met info@jemima.nl

Jemima's olijfhout bewerking workshop

Scroll naar boven