Werken bij Jemima

Wil jij werken bij Jemima?
Jemima doet uniek werk voor kinderen en jong volwassenen met een (meervoudige) beperking in de Palestijnse gebieden. In deze omgeving is zorg voor kinderen met een beperking niet vanzelfsprekend. Door ons werk willen we laten zien dat deze kinderen en jong volwassenen vooral mogelijkheden hebben gekregen. Zelfs medewerkers kunnen van hen leren!!

Per woongroep bestaat het team uit lokale medewerkers, al dan niet aangevuld met een (deskundige) vrijwilliger uit het buitenland, waaronder Nederland. Deze vrijwilliger biedt, in een goede samenwerking, extra kennis en ondersteuning aan de lokale werkers. De lokale medewerkers hebben veelal geen externe opleiding genoten zoals dit bijvoorbeeld in Nederland het geval is. Zij leren door het werk, van hun collega's en vrijwilligers.

Op de dagbesteding werken vooral lokale medewerkers, ook omdat Arabisch daar de voertaal is. Soms worden zij ondersteund door buitenlandse assistenten. In de thuiszorg werken alleen Arabisch sprekende medewerkers.

Bekijk de mogelijkheden

Maak het leven & de ontwikkeling van een kind met een beperking in Jemima mogelijk.

Vrijwilligers

Mensen met een opleiding en bij voorkeur ook ervaring in de zorg voor mensen met een handicap bieden belangrijke ondersteuning aan de lokale werkers in Jemima.

Meer informatie

Stage

De afgelopen jaren hebben wij op een positieve en verblijdende manier mogen samenwerken met stagiaires vanuit Nederland. HBO-V en SPW 4 stagiaires hebben tot nog toe een goede beoordeling kunnen halen.

Meer informatie

Vacatures

Oproep voor vrijwilligers

Bekijk onze vacatures
Scroll naar boven