• SAM_1044.jpg

Vrijwilligers

Mensen met een opleiding en bij voorkeur ook ervaring in de zorg voor mensen met een handicap bieden belangrijke ondersteuning aan de lokale werkers in Jemima.

Door samen te werken op de groep dragen zij kennis over. Enthousiasme en motivatie helpen de lokale werkers om te denken in mogelijkheden en samen de schouders er onder te zetten. Vanwege visumproblematiek kan men helaas niet langer dan drie maanden in Jemima verblijven. Wel kan men om relaties op te bouwen met kinderen en medewerkers, vaker terugkomen. Vrijwilligers met specifieke kennis kunnen ook voor een kortere periode van kennis overdracht en training naar Jemima komen. Verdere informatie kunt u inwinnen via info@jemima.nl

Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht.


Ondersteuner voor PR & communicatie

Het Jemima bestuur zoekt een vrijwilliger voor PR & communicatie voor 10-15 uur per week. Van deze vrijwilliger wordt verwacht dat hij/zij na een inwerkperiode, relaties beheert, beurzen organiseert, presentaties verzorgt en het voorlichtings- en verkoopmateriaal beheert.

Hij/zij werkt nauw samen met een vaste contactpersoon vanuit het bestuur. Ook beschikt hij/zij over sterke communicatieve vaardigheden, zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, structureel kan plannen, goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en affiniteit heeft met de gehandicapte medemens.

Bekendheid met het werk in Jemima strekt tot aanbeveling. Anders zal in de inwerkperiode een bezoek aan Jemima worden gebracht. Onkosten en reiskosten bij de uitvoering van de werkzaamheden worden vergoed.

Heeft u vragen, interesse en mogelijkheden?
Laat het even weten bij de voorzitter Kees Bel, 06-41938146. Of stuur berichtje naar info@jemima.nl

Scroll naar boven