• SAM_0810.jpg

Onze sponsors

joost-van-hengel-makelaars-jemima.jpg

JOOST VAN HENGEL MAKELAARS

Als eigenaar van Joost van Hengel Makelaars vind ik het gaaf om je te helpen bij het aankopen van jouw droomwoning. Joost van Hengel Makelaars zal je ontzorgen, begeleiden en adviseren, zodat jij je volledig kunt richten op de leuke dingen rond het aankoopproces van een woning. 

Ook kun je bij Joost van Hengel Makelaars terecht voor een deskundig taxatierapport of advies met betrekking tot onroerend goed in het algemeen.

Stuur me gerust een berichtje of bel me voor een kop koffie!

Tel: 06-45778488

Logo_diaconaat.png

Diaconaat CGK

De Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland helpen diaconale projecten wereldwijd. Een van die projecten is het Home Based Intervention programma van Jemima; zij werken hieraan mee vanaf 2010.

Mede door hun steun kunnen kinderen met een ernstige meervoudige handicap in de thuissituatie geholpen worden. Medewerkers van het HBI project zoeken met de ouders naar passende activiteiten om ook deze kinderen een kans te geven zich te ontwikkelen.

Logo_bijzonderenoden.png

Bijzondere Noden

Het deputaatschap tot hulpverlening in Bijzondere Noden van de Gereformeerde Gemeenten steunt Jemima al vele jaren. 

In 2012 steunen zij de begeleiding van bewoners met autisme in zowel de woon situatie als de dagbesteding.

Wij werken samen met

Logo_bartimeus.png

Stichting Bartiméus en Jemima gaan samenwerken op het gebied van omgang met kinderen en jongvolwassenen met een visuele en/of auditieve beperking. 

Jemima is een christelijke organisatie die zich richt op het verlenen van zorg aan vooral jonge mensen met een meervoudige beperking op de Westbank in Israël. Lokale medewerkers verlenen zorg vanuit hun christelijke bewogenheid en professionaliteit. Daarbij werken zij samen met deskundigen uit het buitenland, waaronder Bartiméus in Nederland.

Professionals van Bartiméus gaan zich inzetten om begeleiders, docenten en familie zo goed mogelijk te trainen bij het ondersteunen van de cliënten met een visuele en/of auditieve beperking. Na een intensieve trainingsperiode van een week in juli worden de lokale betrokkenen op een afstand blijvend ondersteund door medewerkers van Bartiméus. Voor elke cliënt met een visuele en/of auditieve beperking wordt een apart communicatieprofiel opgesteld. Zo wordt de professionele zorg voor een langere tijd geborgd.

Meer informatie? www.bartimeus.nl

Logo_Profila-zorg_V2.png

Stichting Profila Zorg en Stichting Jemima willen samenwerken vanuit een de gemeenschappelijk gedragen christelijke identiteit en visie om het aanbod van Jemima te professionaliseren en dit proces voor meerdere jaren te ondersteunen. De samenwerking is gericht op immateriële ondersteuning, zoals bijvoorbeeld (vrijwillige) inzet van medewerken van Profila Zorg bij Jemima.

Profila Zorg is dé landelijk werkende evangelische organisatie met inmiddels ruim 40 jaar ervaring, die zorg en begeleiding biedt aan volwassenen en kinderen met een (verstandelijke) beperking, autismespectrumstoornis en/of psychiatrische problematiek. Ook biedt zij wonen en begeleiding aan mensen die met Justitie in aanraking zijn geweest.

Meer informatie? www.profilazorg.nl

Scroll naar boven