• SAM_0810.jpg

« Terug

Nieuwsbrief maart 2018 - Duisternis werd licht

Jemima-nieuwsbrief-Duisternis-werd-licht.jpg26 mrt

Beste lezer,

Het was een korte, maar koude winter ook voor onze bewoners in Beit Jala. De gebouwen zijn dan echt versteend en we stoken alleen elektrisch hier en daar wat bij om het toch enigszins behagelijk te maken. U begrijpt hoe dan wordt uitgezien naar de lente! Nu is de lente aangebroken en geniet men weer van de zonnewarmte en het licht.

Dan moet je als Christen wel verder denken aan en zien op het lijden en sterven van Gods Zoon, die een in diepe duisternis op Golgotha aan het kruis heeft gehangen, maar ook heeft uitgeroepen: ‘Het is volbracht’. En ook mocht Hij op de Paasmorgen uit het graf verrijzen en heeft de dood en het graf overwonnen.

Daarna werd het voor Zijn volgelingen zo anders. Toen werd het van duisternis licht in hun leven. Door Zijn lijden en sterven schenkt Hij nieuw leven aan allen die in Hem geloven. Deze boodschap mag in Beit Jala op een eenvoudige wijze worden doorgegeven aan de bewoners. En dan lijkt het soms alsof niet alle bewoners bereikbaar zijn, toch weten we ook dat voor de Heere niets te wonderlijk is!

Wilt u dit zo noodzakelijke werk steunen?

Kees Bel, voorzitter

Lees hier de nieuwsbrief

« Terug

Scroll naar boven