• SAM_0810.jpg

« Terug

Corona virus ook in Behtlehem!

Jemima (2).jpeg06 mrt

Het Corona virus heeft ook Bethlehem bereikt! Israël heeft al verordend dat reizigers uit Duitsland, Frankrijk en UK niet meer worden toegelaten. Maar dit geldt (nog) niet voor Nederland.

De toekomstige gasten en vrijwilligers zijn geïnformeerd dat JEMIMA’S HERBERG tot nader order is gesloten. De poort naar JEMIMA is gesloten, alleen medewerkers mogen er in en uit. Onze manager staat in contact met de gezondheidsautoriteiten PA. EBER, de dagactiviteitenafdeling van STICHTING JEMIMA, is voorlopig voor 2 weken gesloten. De PA heeft besloten dat alle scholen in Bethlehem en omgeving voor de komende 2 weken gesloten zijn. Inmiddels is de busverbinding tussen Jeruzalem en Bethlehem stilgelegd. David heeft als gevolg van het coronavirus een presentatie in een hotel in Jeruzalem moeten afzeggen.

Het zijn forse maatregelen, maar wij moeten beseffen dat wij met VEEL KWETSBARE BEWONERS te maken hebben en de medische voorzieningen beperkt zijn. Zodra wij nieuws vanuit JEMIMA te melden hebben zullen wij u verder informeren.

« Terug

Scroll naar boven