Home ›› Kind Financieel Adopteren

Kind financieel adopteren: kleine bijdrage, groot effect

Het bieden van liefdevolle zorg aan kinderen met een meervoudige beperking: dat is wat wij doen. Wilt u een kind financieel adopteren? Lees hier meer!

Kind financieel adopteren helpt Christenen in omgeving Bethlehem

Een kind hoort te lachen, dingen te ontdekken, buiten te spelen en vriendjes te ontmoeten. Helaas is dit niet voor alle kinderen de 'normale gang van zaken'. Zeker niet als je met een handiap geboren wordt in Bethlehem, en daardoor niet geaccepteerd wordt door je ouders. De christenen daar krijgen het steeds moeilijker om een baan te vinden en hun familie te onderhouden. Ze hebben geen inkomen meer en vertrekken. In House Jemima, gelegen in het dorpje Beit Jala (tussen Jeruzalem en Bethlehem) worden Arabische kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking opgevangen. Voor hen is een adoptieprogramma opgesteld.

Kind-financieel-adopteren-Jemima
Adopteer een kind

Waarom een kind financieel adopteren?

Gelukkig zijn er ouders die wel van hun gehandicapte kind houden. Omdat zij niet voor hun kind kunnen zorgen (wat hen natuurlijk veel pijn doet), gaan zij op zoek naar organisaties die een kind financieel adopteren. In Jemima wordt liefdevolle en professionele zorg geboden die nodig is. Dit brengt echter wel veel kosten met zich mee.

Deelnemen aan adoptieprogramma kind financieel adopteren

Wilt u een kind financieel adopteren? De huisvesting van meervoudig beperkte kinderen is erg duur. Wij zouden ontzettend blij zijn als u ons wilt steunen om bepaalde zaken te kunnen bekostigen: 

  • huisvesting
  • maaltijden
  • ziekenhuisopnames
  • medicijnen
  • therapieën

Kind financieel adopteren christelijk
Adopteer een kind

Op het moment dat u besluit om deel te nemen aan het adoptieprogramma, krijgt u een foto van het kind en een korte beschrijving. De kosten zijn hoog, dus er zullen meerdere sponsors worden gezocht bij een kind/bewoner.

Kind financieel adopteren aanmelding

Meld u aan via dit formulier.
Ook is via deze link het machtigingsformulier en verdere informatie te vinden. Mocht u nog vragen hebben, kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via het volgende e-mailadres: adoptie@jemima.nl

Misschien bent u nieuwsgierig naar de omgeving (Beit Jala) waar wij ons bevinden. Bekijk hier de geschiedenis en alle feiten over deze indrukwekkende stad.

Adoptieformulier Jemima

Voor meer infomatie, klik hier.


Contactgegevens
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Adoptie

 


Ahmed


Ikram


Intisar


Issa


Mohamed


Nadia


Sameh


Kholud


Rana


Hanien


Raf'et


Ghawla


Maram


Rasha


Nour


May


Sireen

Betaalwijze
Scroll naar boven