Afdeling Jachin

Jachin is een woongroep waar Mohammed, Ra’fat, Salem en Issa wonen. Zij zijn vier jongens in de leeftijdscategorie van 16 tot 32 jaar. Drie van de vier hebben lichamelijke zorg nodig.

mohammed-bewoners-jemima.jpg

Mohammed

rafat-bewoners-jemima.jpg

Ra'Fat

salem-bewoners-jemima.jpg

Salem

issa-bewoners-jemima.jpg

Issa

Afdeling Lemuel

Lemuel is de woongroep met de  jongere kinderen. Er hangt een gezellige sfeer in de groep. Vijf dagen in de week komen er vier kinderen overdag op woongroep Lemuel voor  de dagbesteding. Dit om zo hun ouders voor enige tijd te ontlasten van de zorg voor hun kind.

samech-bewoners-jemima.jpg

Samech

achmed-bewoners-jemima.jpg

Achmed

nour-bewoners-jemima.jpg

Nour

ikram-bewoners-jemima.jpg

Ikram

Afdeling Ruchama

Op de woongroep van Ruchama leven vier vrouwen van 25-45 jaar. Allemaal hebben zij autisme of een hieraan verwante stoornis. Doordat hun autisme vaak in combinatie met een geestelijke beperking staat is er voor deze woongroep veel zorg nodig. Vaste patronen zijn daarom heel belangrijk voor deze groep.

maram-bewoners-jemima.jpg

Maram

rana-bewoners-jemima.jpg

Rana

khoulud-bewoners-jemima.jpg

Khoulud

rascha-bewoners-jemima.jpg

Issa

Afdeling Kezia

In de woongroep Kezia leven 5 vrouwen met een iets hoger niveau dan in Ruchama. Het verschil tussen de bewoners op Kezia is erg groot. De een is lichaamelijk zwaar gehandicapt en heeft daardoor veel zorg nodig. De ander heeft een lichte verstandelijke beperking die alleen geholpen wordt waar nodig. De woongroep word gekenmerkt doordat alles vloeiend, rustig en vlekkeloos verloopt.

gaula-bewoners-jemima.jpg

Gaula

may-bewoners-jemima.jpg

May

hanien-bewoners-jemima.jpg

Hanien

intissar-bewoners-jemima.jpg

Intissar

De jongens

Drie jongen mannen wonen in het Eber gebouw van Jemima. Ze wonen met z’n drieën zelfstandig in het Eber gebouw en krijgen hulp van hun mentor. Baha en Anan werken vijf dagen in de week in de werkplaats van Jemima. David helpt mee met de algemene zaken van Jemima. Ook begeleid hij bezoekers die Jemima en de omgeving willen bezoeken.

david-bewoners-jemima.jpg

David

baha-bewoners-jemima.jpg

Baha

anan-bewoners-jemima.jpg

Anan

psalmen-zingen-in-israel.png

Nieuwsbrief

Ieder kwartaal versturen wij een nieuwsbrief. Ook de nieuwsbrief ontvangen? Stuur ons dan een bericht! 

Lees onze nieuwsbrief!
Scroll naar boven